Op 9 januari 2024 start de opleiding sportmassage en verzorging in Leiden met wederom als docent de enthousiaste en ervaren Jaco de Wolf! Een unieke kans om jezelf op te laten leiden als vakbekwaam sportmasseur en je eigen praktijk te openen, bij sportevenementen aan de sluiten of onderdeel te worden van een sportteam! Maak jij het verschil?

Op 25 dinsdagavonden (19:00-22:00) kom je fysiek naar de les. Op deze dagen wordt de theorie en praktijk behandeld en kun je oefenen om het masseren steeds beter in de vingers te krijgen. Elke les krijg je huiswerk om het leereffect te vergroten en zodat je goed voorbereid de volgende les in kunt gaan.

Via een persoonlijke online leeromgeving maak je je het grootste deel van de theorie over sportmassage eigen. Ook vind je hier veel video’s die je helpen bij het leren van de massagetechnieken, het lichamelijk onderzoek en meer.

Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Alle lesdata en meer over deze opleiding vind je via deze link (klik hier).