Het populairwetenschappelijk leefstijlboek ‘Alledaags wonderlijk leven‘ van Jaap Wonders in vanaf nu ook beschikbaar als ebook via onze website.

Lees jij graag op een e-reader, tablet, telefoon of op je computer? Dan kun je Alledaags wonderlijk leven als ebook aanschaffen via deze link (klik hier). Na aankoop open kun je een gecomprimeerd zip-bestand van dit ebook inĀ EPUB-formaat downloaden via de link en binnen enkele seconden lezen op jouw e-reader, telefoon, tablet of computer.

Dit complete populairwetenschappelijk leefstijlboek bevat een rijk kleurenpalet aan kennis, adviezen en positieve boodschappen. Gezond leven gekoppeld aan positieve gezondheid, positieve psychologie, energie, natuur, gezond oud worden, voeding, beweging, slaap, houding, stress en pijn. Lees dit boek als je wilt weten hoe je van het alledaagse leven een wonderlijk leven kunt maken. Jaap Wonders, revalidatiewetenschapper, docent, leefstijltherapeut en fysiotherapeut neemt je mee in de wonderlijke kunst van het alledaagse leven.