De samenwerking met The Health Fundament knalt in 2024 door! We mogen twee nieuwe e-learnings aan ons aanbod toevoegen die hun waarde al bewezen hebben bij The Health Fundament. Jaap Wonders heeft deze online scholingen ontwikkeld en al vele gezondheidsprofessionals hebben er profijt van had.

E-learning sport en leefstijl: Wil jij weten hoe je je sportende cliënt zo optimaal mogelijk begeleidt? Leer het herstel van je sporter te optimaliseren, risicofactoren te herkennen om zo blessures te voorkomen. Bij deze e-learning krijg je een sterk wetenschappelijke basis aangereikt om een gezond fundament te leggen voor jouw sportende cliënt. Lees snel verder voor meer info.

E-learning leefstijlinterventies bij artrose: Vroeger werd er altijd gedacht dat artrose alleen het gevolg was van slijtage door belasting, inmiddels weten we dat artrose veel meer een systemisch probleem is. Onderliggende problemen als overgewicht, diabetes en andere problematiek hebben directe invloed op het ontwikkelen van artrose. Wat doen wij als zorgprofessional met deze onderliggende problematiek? Interessant? Bekijk dan snel deze e-learning.

Beide e-learnings zijn geaccrediteerd voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en oefentherapeuten!