We hebben leuk nieuws want er staan twee nieuwe workshops op het programma!
Vanuit Australië komt docent Christel Lemmen over en wij hebben met haar twee zeer interessant workshops opgezet.

Op 16 september 2023 staat de workshop neuroflexibiliteit en op 7 oktober 2023 de workshop viscerale mobiliteit.

Neuroflexibiliteit is een techniek om de mobiliteit en flexibiliteit van je cliënten of patiënten (of jezelf) te verbeteren. Middels ‘neurohacks’ die inwerken op reflexsystemen, het parasympatisch zenuwstelsel en de hersenen verkrijg je snel blijvend resultaat. Op zaterdag 16 september leer je in één dag alle ins en outs van neuroflexibiliteit en neurohacking van een ervaren docent!
Lees er meer over op onze webpagina: workshop neuroflexibiliteit

Viscerale mobiliteit wil zeggen dat je de organen in de buik leert mobiliseren en masseren. Een mobiliserende buikmassage kan algehele en plaatselijke beweeglijkheid verbeteren en heeft invloed op vele klachten in de buik, darmen en rest van het lichaam. Op zaterdag 7 oktober leer je in één dag om organen in de buikholte te behandelen middels effectieve mobilisaties en als onderdeel van een holistische therapeutische benadering.
Lees er meer over op onze webpagina: viscerale mobiliteit

Docent Christel Lemmen heeft jarenlange ervaring in het vak als therapeut en docent en weet haar kennis en kunde helder en vakkundig over te brengen. De workshops staan garant voor een leerzame en leuke dag waarin je vaardigheden leert die je de rest van je leven mee zult nemen. Beide workshops versterken elkaar en je krijgt dan ook 10% korting op de totaalprijs als je je gelijk inschrijft voor alle twee de workshops.