Met de overname van massageteam4U zetten wij de volgende stap om masseur, sportmasseurs en (studenten) fysiotherapeuten kansen te bieden en te ondersteunen in hun professionele carrière.

Wij zijn blij dat massageteam4U nu onder onze vleugels door gaat en het is ons doel om dit massageteam te laten groeien en floreren!

Massageteam4U masseert de deelnemers van (sport)evenementen om ze voor te bereiden of te laten herstellen van een (sport)belasting. Het doel is de kans dat ze uitvallen door een blessure kleiner te maken. Voorafgaand aan een inspanning kan een stimulerende massage worden gegeven om spieren te activeren. Achteraf wordt meestal een sederende (ontspannende) massage te geven om afvalstoffen en vocht uit de spieren sneller af te voeren. Deelnemers die aan het (sport)evenement mee doen en reeds een blessure hebben kunnen, krijgen advies, ondersteuning en waar mogelijk verlichting.

Wil je je als masseur aansluiten bij dit team? Neem dan contact met ons op.