Cursus Thaise v0etmassage

Een cursus van 4 avonden waarin je leert om traditionele Thaise voetmassages te geven.

N

Kennis over Thaise voetmassage

N

Behandelen volgens oude Thaise principes

N

12 uur effectieve en systematische training

Informatie cursus Thaise voetmassage

 

In deze cursus leer je in vier avonden om professionele Thaise voetmassages te geven. De cursus is zo opgezet dat je de Thaise voetmassage na afloop van de cursus kunt gaan inzetten tijdens je professionele behandelingen of kunt uitvoeren voor familie en vrienden. Het TCM-lessysteem van Regi Rompies zorgt voor een effectieve en systematische training. Door duidelijke demonstraties en instructies met bijbehorende mappen en werkboek is de cursus makkelijk te volgen en zul je de avonden met veel plezier beleven.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die Thaise voetmassages wil leren geven. Zowel professionele masseurs als onervaren cursisten zijn welkom! 

Meld je aan

Cursus Thaise voetmassage

295,00

Opzet van de opleiding

De cursus van 12 uur en is opgedeeld in 4 achtereenvolgende doordeweekse avonden. Op maandagavond tot en met donderdagavond van 18:00 tot 21:00. Na afloop ben je in staat om zelfstandig te behandelen volgens de principes van de traditionele Thaise voetmassage.

Je leert over voetreflexologie en de behandeling van reflexpunten op verschillende plaatsen op de voeten. De eeuwenoude gedachte hierachter is dat deze reflexpunten verbonden zijn met bepaalde lichaamsdelen en organen. Door deze reflexpunten te behandelen kunnen klachten in het bijbehorende lichaamsdeel verminderen.

Korte massagesessies in benen, handen, armen en schouders zijn inbegrepen in de cursus. Deze cursus is fysiek veel minder veeleisend dan de cursus Thaise massage en geschikt voor de meeste mensen.

Werkboek met kaart en een houten stokje als massagetool zijn inbegrepen. Het lesmateriaal is in het Engels.

 

Data

In 2023 worden twee cursussen gegeven. Steeds van 18:00 tot 21:00 op maandag tot en met donderdag.

De eerste cursus Thaise voetmassage start op maandag 6 november en duurt tot en met donderdag 9 november.

Bij voldoende animo plannen wij deze cursus Thaise voetmassage ook in op maandag 13 november tot en met donderdag 16 november.

inschrijven

Door het bedrag boven aan deze webpagina in de winkelmand toe te voegen en door te gaan naar het afrekenen schrijf je jezelf in voor de cursus Thaise voetmassage in de week van 6 november bij de SMC Academy onder leiding van docent Regi.

Mocht je in delen willen betalen dan is dat mogelijk. Wij stemmen dat graag persoonlijk met je af.
Stuur ons een e-mail – info@smc-academy.nl – om je in te schrijven en na de eerste betaling sta je ingeschreven.

De opleiding vind plaats indien er minimaal 6 inschrijven zijn. Het maximaal aantal plekken in de opleiding is 12.

Terug naar inhoudsopgave

Docent

Regi cursus Thaise massage SMC Academy

Regi Rompies 

Hallo,

Ik ben Regi, van Indonesische afkomst. Sinds 1996 ben ik een volledig gekwalificeerde beoefenaar van verschillende vormen van onderling samenhangende massage. Dit is een deel van mijn levenslange roeping geweest, zoals ik al sinds mijn kindertijd beoefen. Ik heb heel goede herinneringen aan de magie en kunst van mijn grootvader. Ik geloof dat ik een natuurlijke aanraking heb geërfd van een lange lijn van afkomst. Dit is ook uitgekristalliseerd en aangevuld met robuuste professionele studies. Na het behalen van deze kwalificatie heb ik uitgebreid gewerkt in een breed scala aan omgevingen voor een gevarieerde demografie van mensen. Dit omvat kuuroorden, verpleeghuizen, klinieken, privépraktijken en cruiseschepen.

In 2007 ontving ik een award voor mijn ‘Excellent Services on Princess Cruises’. In 2010 werd ik gepromoveerd tot Quality Assurance Auditor en Onboard Spa Trainer en had ik het genoegen en de verantwoordelijkheid om geavanceerde training te geven aan het professionele Spa-personeel aan boord van 160 cruiseschepen. De vaardigheden, ethische overwegingen, filosofieën en praktijken waren gebaseerd op een overvloed aan convergerende massagescholen en andere complementaire therapieën. In totaal heb ik honderden massagetherapeuten opgeleid en duizenden massages gegeven.

Na jaren een student in deze kunst te zijn geweest, besloot ik in 2014 om mijn professionele portfolio uit te breiden en werd ik yogaleraar. Ik reisde naar India om dit te voltooien. Ik heb toen bijna een jaar besteed aan het upgraden van mijn Thaise massagevaardigheden in Thailand en vertrok als een aangesloten leraar van TMC: de Thaise massageschool van Chiang Mai. Ik geef nu les in het TMC Thai Massage curriculum, Thai Reflexology en Reiki. Tijdens mijn verblijf van 3 maanden op Bali in 2014 ontdekte ik de kracht van Breathwork.

Ik voelde een roeping voor Breathwork en begon mijn opleiding tot facilitator in 2014 in Ubud. In 2016 vond ik Transformational Breath® en volgde ik hun training tot niveau 5. Momenteel ben ik een Certified Transformational Breath® Facilitator & Groepsleider en geef ik één op één sessies persoonlijk en online, Ademcirkels en kleine workshops van 3 uur. Voor mij was Transformational Breath® de ontbrekende schakel tussen het lichaamswerk dat ik al jaren doe en Yoga. Werken aan het fysieke, mentale en emotionele en spirituele zelf en het creëren van meer bewustzijn maakt mijn holistische werk completer.

Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd het doel gehad om mensen te willen ondersteunen in hun genezing, groei en ontwikkeling. Ik geloof dat ik dit bereik met mijn houding, gevoel voor ethiek en de brede vaardigheidsbasis die ik synthetiseer in mijn lichaamswerk, transformationeel ademwerk® en yoga-uitlijningsoefening. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en deel uit te maken van je transformatie.

Namaste 

Regi

Leslocatie

De lesdagen worden gegeven in de fysiotherapiepraktijk van SMC Rijnland Fysiotherapeuten.

Gezondheidscentrum ‘t Leidse Hout
Dieperpoellaan 2
2334 CN Leiden

Parkeren kan makkelijk in de buurt en is gratis in het weekend en kost op vrijdagavond tot 19:30 €0,10 per uur.

Het centraal station van Leiden ligt op 10 minuten loopafstand.

 

SMC Academy

Gezondheidscentrum ‘t Leidse Hout
SMC Rijnland Fysiotherapeuten

Dieperpoellaan 2
2334 CN Leiden