Cursus Thaise massage

Een intensieve cursus van 60 uur in drie weekenden voor beginners waarin je leert om Thaise massage toe te passen in traditionele Thaise massageposities van het hele lichaam.

N

Kennis over traditionele Thaise massage

N

Behandelen volgens oude Thaise principes

N

60 uur Foundation of Thai Massage niveau 1 & 2

Informatie cursus Thaise massage voor beginners

 

Deze cursus Thaise massage bouwt aan een sterke basis van de kennis van traditionele Thaise massageposities waarmee je het hele lichaam leert behandelden volgens oude principes. Normaal gesproken duurt het 10 tot 15 dagen om alle Thaise massageposities te leren; het is echter mogelijk om hetzelfde te leren in een intensieve cursus van 3 weekend volgens het TMC-lessysteem van docent Regi Rompies. Tijdens de cursus krijgt je duidelijke demonstraties en instructies met verwijzingen naar een handboek met 221 foto’s.

Deze cursus is voor iedereen die serieus is over Thaise massage en professionele vaardigheden wil opdoen en aan de slag wil met het behandelen middels Thaise massagetechnieken.

 

*** EARLY BIRD KORTING VAN €200 INDIEN JE JE VOOR 3 OKTOBER INGESCHREVEN HEBT! ***

Meld je aan

Cursus Thaise massage beginners 60 uur

1.050,00

Opzet van de opleiding

De cursus van 60 uur en is opgedeeld in 3 weekenden en start steeds op vrijdagavond en vervolgens heb je de hele zaterdag en zondag les. Door deze intensieve manier van studeren dompel je jezelf drie weekenden lang helemaal onder in de Thaise massage. Na afloop ben je in staat om zelfstandig te behandelen volgens de principes van de traditionele Thaise massage.

Je leert in totaal 158 Thaise massageposities op niveau 1 en 19 Thaise massageposities op niveau 2.

 

Data

Start cursus vrijdagavond 3 november 2023.

Vrijdagavond 3 november – 3 uur – 19u tot 22u
Zaterdag 4 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u
Zondag 5 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u

Vrijdag 10 november – 3 uur – 19u tot 22u
Zaterdag 11 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u
Zondag 12 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u

Vrijdag 17 november – 3 uur – 19u tot 22u
Zaterdag 18 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u
Zondag 19 november – 8,5 uur – 8:30u tot 17:00u

inschrijven

Door het bedrag boven aan deze webpagina in de winkelmand toe te voegen en door te gaan naar het afrekenen schrijf je jezelf in voor de cursus Thaise massage bij de SMC Academy onder leiding van docent Regi.

Mocht je in delen willen betalen dan is dat mogelijk. Wij stemmen dat graag persoonlijk met je af.
Stuur ons een e-mail – info@smc-academy.nl – om je in te schrijven en na de eerste betaling sta je ingeschreven.

De opleiding vind plaats indien er minimaal 4 inschrijvingen zijn. Het maximaal aantal plekken in de opleiding is 12.

Terug naar inhoudsopgave

Studiebelasting

De cursusdagen zijn opgedeeld uit drie vrijdagavonden van 3 uur, drie zaterdag van 8,5 uur en drie zondagen van 8,5 uur. Na de opleiding ga je zelfstandig aan de slag om de behandeltechnieken en massageposities nog beter te leren, hiervoor krijg je een studieboek met alle foto’s.

Leermiddelen

N

Studieboek Thaise massage niveau 1 & 2 (in het Engels)

Docent

Regi cursus Thaise massage SMC Academy

Regi Rompies 

Hallo,

Ik ben Regi, van Indonesische afkomst. Sinds 1996 ben ik een volledig gekwalificeerde beoefenaar van verschillende vormen van onderling samenhangende massage. Dit is een deel van mijn levenslange roeping geweest, zoals ik al sinds mijn kindertijd beoefen. Ik heb heel goede herinneringen aan de magie en kunst van mijn grootvader. Ik geloof dat ik een natuurlijke aanraking heb geërfd van een lange lijn van afkomst. Dit is ook uitgekristalliseerd en aangevuld met robuuste professionele studies. Na het behalen van deze kwalificatie heb ik uitgebreid gewerkt in een breed scala aan omgevingen voor een gevarieerde demografie van mensen. Dit omvat kuuroorden, verpleeghuizen, klinieken, privépraktijken en cruiseschepen.

In 2007 ontving ik een award voor mijn ‘Excellent Services on Princess Cruises’. In 2010 werd ik gepromoveerd tot Quality Assurance Auditor en Onboard Spa Trainer en had ik het genoegen en de verantwoordelijkheid om geavanceerde training te geven aan het professionele Spa-personeel aan boord van 160 cruiseschepen. De vaardigheden, ethische overwegingen, filosofieën en praktijken waren gebaseerd op een overvloed aan convergerende massagescholen en andere complementaire therapieën. In totaal heb ik honderden massagetherapeuten opgeleid en duizenden massages gegeven.

Na jaren een student in deze kunst te zijn geweest, besloot ik in 2014 om mijn professionele portfolio uit te breiden en werd ik yogaleraar. Ik reisde naar India om dit te voltooien. Ik heb toen bijna een jaar besteed aan het upgraden van mijn Thaise massagevaardigheden in Thailand en vertrok als een aangesloten leraar van TMC: de Thaise massageschool van Chiang Mai. Ik geef nu les in het TMC Thai Massage curriculum, Thai Reflexology en Reiki. Tijdens mijn verblijf van 3 maanden op Bali in 2014 ontdekte ik de kracht van Breathwork.

Ik voelde een roeping voor Breathwork en begon mijn opleiding tot facilitator in 2014 in Ubud. In 2016 vond ik Transformational Breath® en volgde ik hun training tot niveau 5. Momenteel ben ik een Certified Transformational Breath® Facilitator & Groepsleider en geef ik één op één sessies persoonlijk en online, Ademcirkels en kleine workshops van 3 uur. Voor mij was Transformational Breath® de ontbrekende schakel tussen het lichaamswerk dat ik al jaren doe en Yoga. Werken aan het fysieke, mentale en emotionele en spirituele zelf en het creëren van meer bewustzijn maakt mijn holistische werk completer.

Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd het doel gehad om mensen te willen ondersteunen in hun genezing, groei en ontwikkeling. Ik geloof dat ik dit bereik met mijn houding, gevoel voor ethiek en de brede vaardigheidsbasis die ik synthetiseer in mijn lichaamswerk, transformationeel ademwerk® en yoga-uitlijningsoefening. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en deel uit te maken van je transformatie.

Namaste 

Regi

 

Leslocatie

De lesdagen worden gegeven in de fysiotherapiepraktijk van SMC Rijnland Fysiotherapeuten.

Gezondheidscentrum ‘t Leidse Hout
Dieperpoellaan 2
2334 CN Leiden

Parkeren kan makkelijk in de buurt en is gratis in het weekend en kost op vrijdagavond tot 19:30 €0,10 per uur.

Het centraal station van Leiden ligt op 10 minuten loopafstand.

 

SMC Academy

Gezondheidscentrum ‘t Leidse Hout
SMC Rijnland Fysiotherapeuten

Dieperpoellaan 2
2334 CN Leiden